Divendres, 20 De Juliol De 2018
C/ Major, 13, Alcanó - 25162
Telèfon: 973 136 500 Fax: 973 136 204

Bibliobús

08/02
2017

Lot 2 - Material del Bibliobús

Foto


Fem d'enllaç entre el Bibliobús i la sala de lectura. Cada dos mesos el Bibliobús ens deixarà un lot de llibres, revistes, DVD, ... que s'anirà actualitzant.

 

Funcionament:

1 - Es consideren usuaris del servei de préstec de material bibliogràfic, les persones que tinguin el carnet de soci de la sala de lectura, que serà el mateix que el del Bibliobús. El carnet és personal i intransferible. El carnet us el podreu fer en el mateix moment de realitzar el préstec.

2 - Per facilitar la tria dels llibres i tot el material disponible:

a) Tindreu a la vostra disposició el llistat del material cedit pel Bibliobús, a través de la pàgina web de l'Ajuntament i ebando.

b) A la pàgina web de l'Ajuntament també podeu obtenir el llistat de material bibliogràfic de la sala de lectura.

c)Interbibliotecari. Aquesta modalitat serveix per a pal·liar les mancances bibliogràfiques del nostre servei amb peticions daltres biblioteques de la Xarxa de biblioteques de la Generalitat de Catalunya a través del Bibliobús. Per fer la petició cal que el soci ompli el formulari amb les dades del llibre a demanar i entregar-lo al personal de la sala de lectura. Quan el document arribi a la sala de lectura es posarà en coneixement de la persona que ha efectuat la petició. En cas de no retirar-lo, el material bibliogràfic es retornarà a la biblioteca originària. 

3- Préstec. Podreu sol·licitar els préstecs del material bibliogràfic a l'agutzil o a l'Ajuntament.

Si una persona gran no es pot desplaçar i li interessa llegir, farem el préstec a domicili.

Informació addicional


Mapa Web