Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Seminaris d'innovació i creativitat associats als sectors econòmics vinculats a la pedra

Us enviem la informació referent al projecte "La pedra com un recurs territorial generador d'activitat econòmica i ocupació", concretament us fem arribar el programa per als seminaris d'innovació i creativitat adreçats a nous models de negoci basats en els sectors econòmics vinculats a la pedra i/o gestors del patrimoni associat a la pedra (com poden ser ajuntaments, associacions). Hi pot entrar tot tipus d'iniciatives que tenen com a eix la pedra, tant pot ser indústries, empreses de construcció, iniciatives vinculades al patrimoni (creació de rutes, posada en valor d'edificis monumentals...), allotjaments turístics, la pagesia -en cas de posada en valor del producte o la finca-, escalada en bloc... Els sectors que pot abarcar són molt diversos: impulsar la posada en valor d'algun element patrimonial, restaurar algun element patrimonial per donar-li una nova activitat com allotjament, etc..., creació d'alguna ruta vinculada a la pedra... o iniciatives vinculades a sectors agrícoles que puguin posar en valor el patrimoni de les seves finques.

La iniciativa va adreçada a emprenedors, empresaris però també associacions o entitats públiques i privades que tinguin algun projecte per impulsar, engegar o consolidar.... 

Acabats els seminaris es farà una selecció de les iniciatives que es vegi amb més potencial, més ben estructurades i se'ls farà un seguiment amb unes tutories personalitzades durant la tardor.

Tant els seminaris com les tutories són completament gratuïts, però cal fer la corresponent inscripció prèvia.

Fitxers adjunts

Document Actions