Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Document autoresponsable de desplaçament

En referència al certificat autoresponsable:

És un document que ha posat a disposició de la ciutadania la Generalitat de Catalunya a través del Departament d'Interior.

El web de la Generalitat informa que serà efectiu a partir d'avui:(https://web.gencat.cat/ca/coronavirus/ambit-de-mobilitat/).

Els membres dels Mossos d'Esquadra no en faran distribució. Si alguna persona el demana, l'informaran que es pot obtenir per internet:(https://web.gencat.cat/web/.content/2_REPORTATGES/coronavirus/mobilitat/certificat_autoresponsable_desplacament.pdf).

A considerar:

1. El formulari no és obligatori, per tant, cap policia pot exigir que una persona el dugui.

2. El formulari no és acreditatiu ni certifica que el seu portador/a compleix amb els requisits de mobilitat. Per tant, quan escaigui, els agents policials farem les comprovacions oportunes.

3. Els membres de la PG-ME no repartiran impresos ni en portaran als seus vehicles.

A la web de la Generalitat es pot descarregar el document "Preguntes freqüents sobre el certificat autoresponsable desplaçament" (https://web.gencat.cat/web/.content/2_REPORTATGES/coronavirus/mobilitat/pmf-certificat-autoresponsable.pdf).

Si no el voleu imprimir, des del següent enllaç us podeu descarregar i emplenar el certificat al mòbil: https://interior.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/proteccio_civil/consells_autoproteccio_emergencia/malalties-transmissibles-emergents-amb-potencial-alt-risc-/certificat-autoresponsable-de-desplacament-en-el-marc-de-lestat-dalarma-per-la-crisi-sanitaria-per-la-covid-19/

 

Fitxers adjunts

Document Actions