Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aplicació Reutilitza'm

REUTILITZA’M és una aplicació mitjançant la qual els ciutadans podeu fer públic que disposeu d'un residu, però que per una altra persona pot ser útil.

L’objectiu de l’aplicació és que es pugui informar de l'estat en que es troba l’objecte, la seva ubicació i penjar-ne una foto. Aquesta informació quedarà visible tan per ciutadans com per entitats dedicades a la valorització d'objectes de segona mà.

L’aplicació també es podrà utilitzar per avisar el servei de recollida o per rebre informació sobre com s’ha de gestionar correctament el residu.

Mitjançant la realització d’aquest projecte es pretén assolir els objectius en matèria de prevenció de residus definits per la Comissió Europea i la Generalitat de Catalunya, a través del Programa de Gestió de Residus PRECAT20.

També es pretén aconseguir altres objectius com reduir l'impacte ambiental de la gestió de voluminosos, reduir l’abocament de residus a l’abocador, potenciar l'economia local i innovar en el model de gestió de residus introduint les noves tecnologies.

Document Actions